suknie ślubne Warszawa

Ostatnia wizyta: Teraz jest 16 cze 2025, 22:17

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dodatki do sukienki
PostNapisane: 29 gru 2010, 19:43 

jesli nawet i spadnie to pod długa suknia nie bedzie widac, ale mysle ze jesli bedzie dobra gumka to powinna się trzymac tam gdzie powinna byc :)

Reklama

PostNapisane: 30 gru 2010, 09:58 

no w sumie, masz rację, ja postaram się jeszcze umiescowić tę podwiązkę, tam gdzie będzie koronka z pończochy, bo na takiej koronce powinna się lepeij trzymać niż na gładkiej pończoszce :)
a co z pończochami? jaki kolor wybieracie? a może decydujecie się na rajstopy?

PostNapisane: 30 gru 2010, 10:20 

Tak się utarło że podwiązka jest niebieska zgodnie z przesądem a że właśnie jej nie widać to najczęściej ją wybieramy na ten atrybut niebieskiego koloru. Ja będę wybierała miedzy niebieską a białą. Często w salonach przy zakupie sukni jest ona dodawana jako prezent.

PostNapisane: 30 gru 2010, 11:04 

KSN napisał(a):
no w sumie, masz rację, ja postaram się jeszcze umiescowić tę podwiązkę, tam gdzie będzie koronka z pończochy, bo na takiej koronce powinna się lepeij trzymać niż na gładkiej pończoszce :)
a co z pończochami? jaki kolor wybieracie? a może decydujecie się na rajstopy?

Tak się ostatnio zastanawiałam czy ubrać na ślub i wesele pończochy czy rajstopy. Niestety nigdy wcześniej w pończochach nie chodziłam i trochę się obawiam, ze moge sie np zle w nich czuć, ale wstępnie wybrałam pończochy na pasie do pończoch, te samonośne mogą się zsuwać po jakimś czasie. A kolor to chyb biały lub cielisty

PostNapisane: 30 gru 2010, 11:32 

ojejeu......wiesz jeśli wcześniej nie nosiłaś pończoch to nie radziłabym Ci brać się za te na pasie - są dużo mniej wygodne w użyciu i noszeniu, a jesli ma się coś zsunąć to też bym się bała tych na pasie bardziej (bo te spinki nie trzymają za dobrze).
ja noosiłam już takie i takie i te samonośne mają bardzo dobre silikonowe gumki po wewnętrznej stronie i naprawdę nigdy mi się jeszcze nie zsunęły z nóg, a te na pas to odczepiały mi się owszem - dlatego zakładam je jedynie w jakieś romantyczne domowe wieczory, na specjalną okazję! poza tym z tymi na pas jest problem przy zakładaniu - jak ktoś nie ma wprawy!
Także zastanów się może jeszcze, a tak w ogóle to polecam Ci kupić sobie takie i takie i spróbować wcześniej (okazji przecież nie brakuje), od razu bedziesz wiedziała czy i które Ci odpowiadają!:)
ja akurat lubie ponczochy (samonośne) bardziej niż rajstopy, bo rajstopy mi się prawie zawsze ściągają i muszę je podciągać co mnie niesamowicie irytuje...

PostNapisane: 30 gru 2010, 12:22 

JA NAJLEPIEJ BYM POSZŁA W GOŁYCH NOGACH BO PRZEWAŻNIE DO SUKIENEK NIE NOSZE ANI RAJSTOP ANI POŃCZOCH ALE TO CHYBA TAK NIE WPADA NA WESELE

PostNapisane: 30 gru 2010, 12:34 

wiesz, że Cię doskonale rozumiem, bo jak jest lato to też bez żadnych pończoch itp pomykam, ale niestety nie wypada na ślub, w dodatku do długiej sukienki - więc założę jakieś bardzo podobne kolorem do skóry, żeby nie było wilekiej różnicy. w ogóle mi się nie podobają białe, ani takie jasne rajstopy, kremowe czy pudrowe - jak dla mnie to strasznie nogi pogrubiają i jakoś tak pasują mi bardziej do małej dziewczynki a nie do dojrzałej kobiety

PostNapisane: 01 sty 2011, 13:53 

ja bym chciała mieć masywne kolczyki długie tedy nie trzeba zakładać naszyjnika tylko nie wiem czy moje uszy wytrzymają ;) ale jak coś chciałabym coś z motywem ładnego kwiatka lub kwiatów ;)

PostNapisane: 02 sty 2011, 12:34 

Ja tez nie lubię w lato mieć nic na nogach ale z drugiej strony nie cierpię zakładać eleganckich butów bez czegokolwiek. Rajstop nie chcę bo się ściągają i nie podoba mi się odznaczająca się pod sukienką ich gumka ale te taśmy żeby podwiązka nie zjechała też nie zawsze są wytrzymałe i dlatego zastanawiałam się czy nie założyć do nich pasa ale jeszcze nigdy w nim nie chodziłam i trochę się boje... a jeśli chodzi o kolor to prawie na pewno białe ewentualnie białe z jakimś delikatnym wzorkiem. Widziałam takie u koleżanki i najpierw pytałam się po co skoro i są zakryte sukienką ale na zdjęciach jak wchodziła po schodach czy w innym celu lekko podnosiła suknie bardzo ładne to wyglądało.

PostNapisane: 02 sty 2011, 18:31 

w moim wypadku będą raczej pończochy - trzeba coś mieć na nogach, a rajstopy w lato to udręka większa niż pończochy. no i samonośne - już sprawdzone ;) w kolorze cielistym :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1