suknie ślubne Warszawa

Ostatnia wizyta: Teraz jest 03 sie 2025, 15:44

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Jaka wódka
PostNapisane: 27 gru 2010, 13:31 

ale dzięki temu każdy gość powinien wyjść zadowolony z wesela ;) każdy smak i gust będzie zaspokojony ;)

Reklama

PostNapisane: 27 gru 2010, 13:43 

Oby było tak jak piszesz a nie żeby z nadmiaru wrażeń alkoholowych goście wychodzili na kolanach :)

PostNapisane: 28 gru 2010, 16:01 

Katorii napisał(a):
Dużo to sie jej nie da wypić bo jest słodka ale może pokusimy sie o postawienie tak dla smaku. W ogóle już nam sie mały monopolowy robi tyle tych rodzajów wymyślam :)

ja w ten weekend piłam sobieskiego z mandarynka i powiem wam ze mi zasmakowala a wodki nie lubie :) i dobra tez jest wódka zrobiona z cukierków ICE'ów

PostNapisane: 28 gru 2010, 16:45 

Coraz więcej wychodzi tych wódek smakowych ale o mandarynkowej jeszcze nie słyszałam :) W rodzinie narzeczonego na święta tylko taka była na stole bo wszyscy zgodnie twierdzili ze po niej następnego dnia człowiek dobrze się czuje. Popytam jeszcze innych co o tym myślą bo w końcu trzeba mieć siły na poprawinach.

PostNapisane: 28 gru 2010, 18:07 

uwierz ze tej mandarynkowej wypilam sporo, siedzialam w gronie samych mezczyzn, oni pili zwykła wódke a ja ta mandarynkowa, zostało jej troszke na dnie, a ja nie czułam sie ani pijana i na drugi dzien zero kaca,a najważniejsze ze nie czuc tego smaku, jak by sie uparl nie trzeba jej nawet popijac:) mysle ze taki alkohol jest dobry dla kobiet :)

PostNapisane: 30 gru 2010, 17:36 

ja nie wiem czy to kwestia rodzaju wódki ale jak zawsze wypilam tyle zwykłej ile teraz tej smakowej to po pierwsze bylam juz niezle wcieta a po drugie na drugi dzien był kac gigant

A co sądzicie o takich gotowych wódkach specjalnie na wesele?

PostNapisane: 01 sty 2011, 12:54 

oj o tym to nie słyszałam ale watro też jechać do jakiejś hurtowni :) oni mają tam taniej ;) tylko trzeba pamiętać że po Nowym Roku drożeje alkohol, ja mam ślub za 1,5 roku i już myślimy o alkoholu..wiemy że to będzie drożeć a wódka nigdy nie traci ważności ;) co do nazwy to już pozostawiam rodzicom :)

PostNapisane: 02 sty 2011, 10:21 

Te gotowe butelki podobają mi się dużo bardziej niż te wszystkie ubranka i zawieszki. Nie spotkałam się jeszcze z takimi w sklepie ale napewno ich poszukam jak będziemy kupować alkohol bo nie dośź ze są praktyczne bo nic się nie odklei i nie spadnie to jak dla mnie są po prostu ładne.

PostNapisane: 02 sty 2011, 11:28 

Ja byłam na weselu gdzie były naklejane i powiem że bardo dobrze się trzymały te naklejki i ja chyba zainwestuje ;) zawsze to coś innego ;)

PostNapisane: 03 sty 2011, 12:04 

Katorii napisał(a):
Te gotowe butelki podobają mi się dużo bardziej niż te wszystkie ubranka i zawieszki. Nie spotkałam się jeszcze z takimi w sklepie ale napewno ich poszukam jak będziemy kupować alkohol bo nie dośź ze są praktyczne bo nic się nie odklei i nie spadnie to jak dla mnie są po prostu ładne.

my właśnie chcieliśmy ta wódkę jednak nie ma jej w sklepie gdzieś przez internet trzeba się kontaktować z przedstawicielem handlowym, w razie czego jeśli ktoś będzie potrzebował mogę podać nazwę tej firmy,
Mieliśmy mało czasu na kupno wódki wiec wybraliśmy już taka zwykła i pozostały nam zawieszki lub naklejki

Trzeba pamiętać, żeby tą wódkę wziąć na spróbowanie, bo co z tego ze będzie ładnie wyglądać a nie da rady jej pić. ja zwróciłam na ną uwagę tylko ze względu na jej kształt i wygląd jednak nie mogłam jej nigdzie kupić by wypic a nie chciałam kupować kota w worku

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1