suknie ślubne Warszawa

Ostatnia wizyta: Teraz jest 05 lip 2025, 07:17

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: dobry świadek to podstawa ...
PostNapisane: 14 gru 2010, 16:19 

no u nas świadek i świadkowa już sa po slubie, i raczej jedno i drugie ma dobrze w zyciu wiec nie bede narzekała jak sie zabobon sprawdzi :)

Reklama

PostNapisane: 14 gru 2010, 17:02 

i tak trzymaj :) najważniejsze jest to, żeby była to przyjazna dla nas osoba, która w razie czego nam pomoże, powie dyskretnie że nam się makijaż rozmazał i w ogóle. A to czy ma obrączkę czy nie to już inna sprawa :) zabobonom powiedzmy stanowcze NIE :)

PostNapisane: 15 gru 2010, 10:04 

Zabobonom mówimy NIEEE!!!! hehe
Ja wcześniej mysłałam by świadkową była moja przyjaciółka bo cciałam by siostry bawiły sie na moim weselu a nie jakas z nich latala z mna i mnie poprawiała, ale ta najstarsza sam powiedziala ze bardzo chce zostac moja swiadkowa to przeciez nie moge jej odmowic

PostNapisane: 15 gru 2010, 10:13 

Ja jestem jedynaczką i tak samo dobrze żyje z siostra narzeczonego jak i z przyjaciółką. Mam nadzieję że przyjaciółka zgodzi się świadkować ze swoim chłopakiem bo narzeczony też sie z nim bardzo lubi tylko że ona wierzy w takie zabobony i już z jednego ślubu pod tym pretekstem sie wykręciła :(

PostNapisane: 15 gru 2010, 11:25 

beti86 napisał(a):
Zabobonom mówimy NIEEE!!!! hehe
Ja wcześniej mysłałam by świadkową była moja przyjaciółka bo cciałam by siostry bawiły sie na moim weselu a nie jakas z nich latala z mna i mnie poprawiała, ale ta najstarsza sam powiedziala ze bardzo chce zostac moja swiadkowa to przeciez nie moge jej odmowic

Fakt świadkowie mają sporo obowiązków, no ale też się bawią :) dlatego właśnie ja wolę świadkować ze swoim bo wtedy łączę przyjemne z pożytecznym i gości zabawiam i sama się bawię

PostNapisane: 15 gru 2010, 11:48 

Katorii napisał(a):
Ja jestem jedynaczką i tak samo dobrze żyje z siostra narzeczonego jak i z przyjaciółką. Mam nadzieję że przyjaciółka zgodzi się świadkować ze swoim chłopakiem bo narzeczony też sie z nim bardzo lubi tylko że ona wierzy w takie zabobony i już z jednego ślubu pod tym pretekstem sie wykręciła :(

Skoro raz się wykreciła to może weźcie pod uwage to, ze nie chce ona ryzykować, że wierzy w ten przesąd? Nic na siłę. Przecież śwadkowanie to nie tylko obowiązi, to też wiele radości by być tak blisko bliskiej osoby.. nie zepsujcie tego stawianie jej w klopotliwej sytuacji.. Szczera rozmowa to podstawa

PostNapisane: 15 gru 2010, 12:34 

Może najzwyczajniej w świecie nie chciała im świadkować i tyle, a powiedziała że przesąd żeby im cokolwiek powiedzieć, a zapytać spokojnie zawsze można, nie trzeba od razu presji wywierać ;)

PostNapisane: 15 gru 2010, 12:37 

Czy zgodzi sie nam świadkować czy nie to i tak liczę na jej pomoc bo jest mi najbliższa. Wcześniej pogadamy sobie tak od serca i na pewno coś dobrego wymyślimy. A właściwie kiedy powinno pytać sie świadków czy nimi zostaną? tak jak gości czy wcześniej?

PostNapisane: 15 gru 2010, 13:17 

To zależy :) ja już od początku wiedziałam, że będe przyjaciółce świadkowała bo mi od razu to powiedziała, a było to niecały rok przed, a potem jeszcze z ajkieś chyba 3 miesiące wcześniej zaproszenie od niej dostałam na którym byliśmy wypisani razem z narzeczonym :)

PostNapisane: 15 gru 2010, 14:30 

Katorii napisał(a):
Czy zgodzi sie nam świadkować czy nie to i tak liczę na jej pomoc bo jest mi najbliższa. Wcześniej pogadamy sobie tak od serca i na pewno coś dobrego wymyślimy. A właściwie kiedy powinno pytać sie świadków czy nimi zostaną? tak jak gości czy wcześniej?

moja siostrawiedziala od samego poczatku jak tylko zaczelo sie planowaie slubu a swiadek dowiedzial sie na swoim weselu:) tak przypadkowo było to niecaly rok przed naszym weselem. ja wole wczesniej zapytac i uprzedzic zeby w razie czego mozna bylosie nad kims innym zastanowic

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1