suknie ślubne Warszawa

Ostatnia wizyta: Teraz jest 16 cze 2025, 22:40

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 256 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Orkiestra czy weselny DJ...?
PostNapisane: 27 lis 2013, 18:55 

Zależy gdzie mieszkasz i od twoich gości. Jeżeli to jacyś prości ludzie, ciotki itp. to orkiestra. Jeżeli to mieszczuchy albo młodzi to lepiej dj.

Reklama

PostNapisane: 28 lis 2013, 10:17 

Hah - szybko zaklasyfikowałeś tych gości do odpowiednich "grup" :lol:
Padają tu słowa o tym, że starsi wolą orkiestrę, itp. Pewnie w dużej części przypadków tak. Jednak nawet starsze osoby lubią też czasem pójść z duchem czasu i wyjść ze znanych sobie schematów. Ot - pobawić się na weselu z DJ-em. Znam wiele takich przypadków.

PostNapisane: 28 gru 2013, 16:45 

Oczywiście ze orkiestra. Goście lepiej się bawią przy orkiestrze poza tym ktoś musi prowadzić wesele a z reguły to jest po stronie orkiestry.

PostNapisane: 09 sty 2014, 21:44 

Przyjęło się tak,że na wesele to najlepiej orkiestra,bo i lepiej wygląda i pobawią się Ci trochę starsi uczestnicy uroczystości. Ja bym jednak z tym polemizowała, ponieważ dobry dj dysponuje utworami przy których doskonale będzie się bawił każdy bez względu na wiek. Prawda jest taka,że nic nie zastąpi oryginału. Jeśli chodzi o prowadzenie wesela, to rola dj nie sprowadza się tylko do oprawy muzycznej, ale także do roli wodzireja.
zobacz tutaj

PostNapisane: 15 sty 2014, 23:56 

Ja tam dalej jestem zwolenniczką zespołu i zdania raczej nie zmienię ;) Zespół się lepiej prezentuje i jeśli muzycy grają fajnie (u nas tak było) to naprawdę w niczym nie odstaje od DJ-a, który puszcza oryginalne kawałki.

PostNapisane: 18 sty 2014, 02:53 

Jak do tej pory na każdym weselu, gdzie się bawiłam Dj się po prostu nie sprawdzał. W porównaniu do wesel, gdzie grała orkiestra to Dj wypada marnie. Przy orkiestrze parkiet w większości czasu był zapełniony, a tam gdzie byłam i grał Dj ciężko było wyciągnąć kogokolwiek na parkiet. Zatem jestem za zespołem.

PostNapisane: 04 lut 2014, 16:04 

Co innego jak jest DJ-Wodzirej :) My takiego zamówiliśmy bo widzieliśmy jak prowadzi różne zabawy :) , byłem na ślubie gdzie grał pan na keyboardzie i jakoś się nie sprawdził.

PostNapisane: 04 lut 2014, 23:31 

Witam wszystkich Forumowiczów.

Odpowiedź jest prosta. Osoby odpowiadające za muzyczną oprawę i prowadzenie Waszego wesele muszą być pasjonatami swojej pracy. Muszą wyczuć Wasze oczekiwania i oczekiwania Waszych gości i spełnić je!!!

Od 12 lat pracuję na weselach jako prezenter muzyki DJ Krzysztof Polański i nie powiem Wam, że to DJ jest lepszym rozwiązaniem niż zespół. Znam Djów którzy robią nam prezenterom antyreklamę, znam również zespoły niegodne polecenia. Jak w każdej branży są liderzy i Ci których należy unikać. W tym dniu nie możecie pozwolić sobie na niską jakość obsługi muzycznej.

Zapraszam by zajrzeć na moją stronę.

http://www.djwodzirej.bydgoszcz.pl

Tam w zakładce Twoja impreza znajdziecie kilka najważniejszych pytań/odpowiedzi dotyczących obsługi muzycznej wesela.

PostNapisane: 05 lut 2014, 12:59 

Szcze polecam DJa, nie ma przestojów, gra to co sobie zażyczysz, nie ma nieudanych coverów. Jak dla mnie nie ma się nad czym zastanawiać.

PostNapisane: 19 lut 2014, 11:26 

Witacie!
Ja na swoim weselu to bym wolał DJ'a niż orkiestrę.

Pozdrawiam
baau.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 256 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1