suknie ślubne Warszawa

Ostatnia wizyta: Teraz jest 02 sie 2025, 12:27

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 256 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Orkiestra czy weselny DJ...?
PostNapisane: 24 kwi 2013, 14:18 

Ja tam wolę orkiestrę, na pólmetku miałam Dj'a i średnio się bawiłam.

Reklama

PostNapisane: 30 kwi 2013, 10:41 

Zdecydowanie lepiej bawi się przy orkiestrze oczywiście pod warunkiem, że są dobrzy. DJ jednak nie potarfi tak dobrze złapać kontaktu z gośćmi, a taki mini koncert daje więcej radości i nastroju do zabawy.

PostNapisane: 05 maja 2013, 21:11 

Orkiestra to większe wydatki, a np. gdy jest 2 didżejówto potrafią stworzyć różnorodny klimat. Znam to z własnego doświadczenia akurat. Oczywiście można trafić fatalnie i na weselu pojawi się didżej zupełnie bez klasy i doświadczenia...

PostNapisane: 07 maja 2013, 12:21 

Polecam orkiestrę, która grała na moim weselu - Aquarius Band z Krakowa. Prawie same kobiety i jeden rodzynek :) Bardzo fajnie grali, niektórzy to nawet przez nich nie chcieli iść do domu. Musieli przestać grać. Bardzo słowni i porządni. Niestety nie tani. Ceny teraz nie znam

PostNapisane: 22 lip 2013, 18:25 

My mieliśmy wesele 13 lipca 2013 i grał DJ Jakub Frankowski, można łatwo wyguglać. Świetny młody chłopak, profesjonalista w każdym calu, inteligentny, kulturalny i zna się na swojej robocie. Polecam zdecydowanie. Dobrych zespołów, które potrafią porządnie zagrać kilkugodzinny zestaw hitów, jest naprawdę niewiele. Natomiast DJ puści wszystko to, co lubicie i sobie zażyczycie, a najlepiej zostawić mu wolną rękę - będzie na bieżąco dobierał piosenki tak, żeby zadowolić gusta wszystkich gości. Zespół nie ma takiej swobody, bo powiedzmy sobie szczerze - nie da się nauczyć grać i śpiewać WSZYSTKIEGO. A didżej to puści i będzie świetna zabawa :) Tak jak u nas na weselu :)

PostNapisane: 26 lip 2013, 04:53 

Stanowczo polecam Orkiestre, jednak maja to cos w sobie, oraz te zabawy .. mm :D

PostNapisane: 07 sie 2013, 14:39 

DJ też może prowadzić zabawy, a na orkiestrę trzeba trafić... no chyba że się ma jakąś z polecenia to wtedy jestem jak najbardziej za

PostNapisane: 22 sie 2013, 09:02 

Ja z całą pewnością polecam zespół ORINOKO z BIłgoraju :) Cudowny zespół,świetnie grają,głosy jak dzwony i przystępna cena. Co najważniejsze grają do ostatniego gościa,przerwy krótkie,tylko na zjedzenie posiłku ( o przerwę proszą kelnerzy),mają doświadczenie muzyczne i wokalne,które wykorzystują nie tylko na imprezach weselnych.Polecam również np. na studniówki,półmetki,festyny,bale,biesiady itp. Młodzi ludzie o wielkiej charyzmie,inteligentni,w dobrej atmosferze prowadzą imprezy. Repertuar obszerny z dużą ilością hitów i do uzgodnienia. Głosy prze cudowne,wokal męski,również damski na największym poziomie.Prowadzą zabawy oczepinowe z dużą ilością humoru (bez wulgaryzmów). Dojeżdżają w każdy zakątek Polski. Więcej na stronie : http://www.orinoko.bilgo.pl/ .Serdecznie polecam ;)

PostNapisane: 09 paź 2013, 09:41 

Ja również popieram orkiestrę. Dj to juz jest jednak nie to samo. Byłam na kilku weselach i zawsze jak była orkiestra to wypadało to lepiej!

PostNapisane: 10 paź 2013, 10:05 

Ja byłam z kolei na takim weselu gdzie orkiestra kompletnie nie sprostała wymaganiom gości.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 256 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1