suknie ślubne Warszawa

Ostatnia wizyta: Teraz jest 03 sie 2025, 15:51

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Jaka wódka
PostNapisane: 23 wrz 2011, 08:05 

Nie,smakowych lepiej nie kupować.. Tym bardziej jeżeli będą jeszcze inne alkohole jak wino czy piwo. Wtedy efekt może być bardzo nieprzyjemny. Najlepsza jest czysta żołądkowa De Luxe.

Reklama

PostNapisane: 17 paź 2011, 19:18 

Wódki smakowe na wesele? czemu nie.. zawsze znajdą się tacy co nie piją czystej ale nie przepadają też za winem. Jako barmanka z zawodu, która nie jedno szkolenie z wódki ma za sobą :) i nie tylko szkolenie ( taka praca ;) ) zdecydowanie polecam Finlandię, Absoluta - to z tych droższych wariantów.. świetne czyste i smakowe!
Taniej - Wyborowa!!
Smirnoff też daje rade ale Black! Vladimir nie koniecznie..
Bols i Nemiroff raczej nie polecam..

PostNapisane: 17 paź 2011, 19:23 

Żołądkowa czysta de luxe już nie jest tak dobra jak na początku.. Zawsze te pierwsze partie są dobre a później jak już wejdą na rynek a sprzedaż jest dobra - robimy taniej czyli gorzej.
Teraz Żubrówka zrobiła swoją czystą i polecam zdecydowanie. Przewiduje jednak, że stanie się to samo co z Żołądkową.. Zapadło nam w pamięci że byłą dobra ale to już nie to samo co na początku;/

PostNapisane: 27 paź 2011, 13:25 

magda900 napisał(a):
Żołądkowa czysta de luxe już nie jest tak dobra jak na początku.. Zawsze te pierwsze partie są dobre a później jak już wejdą na rynek a sprzedaż jest dobra - robimy taniej czyli gorzej.
Teraz Żubrówka zrobiła swoją czystą i polecam zdecydowanie. Przewiduje jednak, że stanie się to samo co z Żołądkową.. Zapadło nam w pamięci że byłą dobra ale to już nie to samo co na początku;/

Tu zgoda, ale de Luxe jest nadal bardzo chwalona przez gości weselnych. :)

PostNapisane: 29 lis 2011, 16:38 

Racja,ja też spotykam się z bardzo pozytywna opinią na temat tej wódki na wielu weselach,więc chyba warto.

PostNapisane: 04 mar 2013, 17:06 

Miesiąc temu byłam na weselu mojej przyjaciółki, mieli oni wódkę Pan Tadeusz. Zdziwiło mnie to bo wydaje mi się, ze to nie jest zbyt popularna wódka na wesela. Byłam bardo mile zaskoczona bo odpowiednio schlodzona smakowała rewelacyjnie:) Ja z narzeczonym planujemy ślub w sierpniu i teraz juz wiemy, że na pewno zdecydujemy sie na ta wódkę.

PostNapisane: 04 mar 2013, 18:57 

Proponuję Stocka oczywiście czysta

PostNapisane: 05 mar 2013, 10:12 

Osobiście odradzam wódki smakowe, lepszym wyborem jest czysta i tutaj poleciłbym wyborową albo stocka.

PostNapisane: 05 mar 2013, 15:01 

Zdecydowanie czysta, sprawdzona, dobra wódka! Smakowych można kupic kilka butelek dla co wrażliwszych Pań ;)

Nie polecam wódki kupowanej za granicą - niby taniej, ale mimo wszytsko nie pewnie.
Byłam na weselu gdzie lano jakąś regionalną wódkę z przepalanką :/

Lepiej trzymać się sprawdzonych śrdoków ;)

PostNapisane: 05 mar 2013, 15:14 

Dokładnie rzecz gustu. Ja polecam jednak Finlandie, Absolut jest za ostry :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1