suknie ślubne Warszawa

Ostatnia wizyta: Teraz jest 16 cze 2025, 22:17

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wybielanie zębów
PostNapisane: 05 maja 2014, 10:24 

ja skorzystałam z usług tej kliniki http://www.luxdentic.pl/uslugi/stomatologia-estetyczna i jestem naprawdę zadowolona ;) w przyszłym tyg biorę ślub i efekt jest powalający. Polecam wszystkim paniom i nie tylko :)

Reklama

PostNapisane: 10 lip 2014, 10:37 

Ktoś się pytał, czy wybielanie trzeba powtarzać, otóz trzeba!
Ja za rok mam ślub, a już teraz naprawiam zęby, zeby je ze spokojem wybielic i zeby nie byly tak wrazliwe...

PostNapisane: 10 lip 2014, 19:44 

Nie zgodzę się z tym, że wybielanie zębów pastą jest bezpieczniejsze. Tanie pasty wybielające ścierają szkliwo, przez co dziąsła stają się wrażliwsze, a zęby są podatniejsze na przebarwienia.

PostNapisane: 03 paź 2014, 07:01 

Moja koleżanka używała białej preły do wybielania a teraz ja używam http://www.bdsklep.pl/sensodyne-75ml-pr ... w,id-39686 zęby moze nie sa jasniejsze ale na pewno czystszcze i nie zoltawe

PostNapisane: 07 paź 2014, 21:29 

Słyszałam o tym sposobie wybielania, moje znajome polecały, efekty są widoczne.

PostNapisane: 11 paź 2014, 16:05 

Na zęby, których kolor nie jest tragiczny, mogę polecić paski wybielające i pastę wybielającą. Efekt jest świetny! Oczywiście ostrożnie z nimi, żeby nie przesadzić. Chcemy zachować przeciez chociaz trochę szkliwa :P Fakt, o żeby warto sie zatroszczyc przed slubem :P, żeby potem nie było sie wstyd usmiechac i zeby biala sukienka nie kontrastowala z zolcia zebow :)

Sprawdź naszego bloga http://sprzetspecjalistyczny.blog.iwoman.pl/ - zupełnie nowe spojrzenie.

Ostatnio edytowano 19 cze 2015, 09:18 przez Hassanxyz2417, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 24 paź 2014, 13:43 

Ja przed ślubem skorzystałam z zabiegu przy użyciu lampy Beyond. Polecam tę metodę wybielania zębów.
Muszę jednak podkreślić jedną ważną kwestię. Zęby po tym zabiegu są mocno wrażliwe na zimno, ciepło i kwaśne pożywienie. Po kilku dniach te odczucia się zmniejszają. Zaleca się do tego tzw. białą dietę.

PostNapisane: 15 sty 2015, 11:16 

Ja przed ślubem wybielałam swoje w gabinet stomatologiczny cieszyn. Znajomi, którzy wybielili zęby, ostrzegali mnie, że po zabiegu mogą być nadwrażliwe i że mogą boleć podczas jedzenia, czy picia. Na szczęście u mnie nic takiego nie miało miejsca. Były troszkę nadwrażliwe na zimne napoje zaraz po wybielaniu, ale tak- wszystko super :)

PostNapisane: 26 lut 2015, 21:59 

Część osób od urodzenia ma zęby bardziej żółte od innych, a dodatkowo jesteśmy przez całe życie narażeni na czynniki wpływające na naturalny kolor zębów. Przyczynami przebarwień są między innymi wiek pacjenta, choroby ogólne (typu porfirie, choroby hemolityczne), zażywanie antybiotyków z grupy tetracyklin, choroby zgorzelinowe miazgi, preparaty stosowane w leczeniu endodontycznym, a także te zewnątrzpochodne jak palenie tytoniu, barwniki z kawy i herbaty, nadmierne używanie płynów do płukania jamy ustnej z chlorheksydyną oraz niewłaściwa higiena i zaleganie złogów nazębnych.

PostNapisane: 03 mar 2015, 22:37 

Zaklina bardzo dobrze to stwierdziłaś z twojego postu można wiele wywnioskować. Chyba to, że się wybiela to przez innych jest po prostu narzucone i takie to są chwyty..Przecież musicie to zauważyć właśnie, że jeśli ktoś myję zęby 2 razy dziennie oraz używa płynu do płukania ust to ma je białe

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1