Przeczytałem odpowiedzi na forum i jestem zaszokowany odpowiedziami typu: lepiej zaoszczędzić na aucie na konto lepszej kapeli, auto nie ma znaczenia, lepiej kasę przeznaczyc na wakacje itp.
Choc sam wynajmuję swoją Warszawę na śluby, to tutaj nie chcę robić dla niej reklamy, bo to nie miejsce. W branży mam jakies tam doświadczenie, i uważam, że tak samo czym pojedziesz na slub, jak i kto i co zagra, oraz sama oprawa mają wielkie znaczenie. Mniejsze zaś przystawki na stole kosztem samej atmosfery.
Pierwszy kontakt gości z nowożeńcami jest właśnie przed kościołem, i prosze mi wierzyć, jeśli pojawiacie się zwykłym plastikiem to wrażenie żadne, jesli zaś jakimkolwiek wyjątkowym pojazdem; czy będzie to duża nowa limuzyna, czy stary ale ładny i lśniący klasyk to jest wielkie WOW!!!, chyba nawet większe klasykiem, które są obecnie bardzo modne. Świadczy to o waszym dobrym guście. I własnie takie chwile sa zapamiętywane przez długie lata.
No i taka uwaga, jeśli decydujecie sie na jakieś auto klasyczne, to lepiej je wcześniej zobaczyc osobiście, bo wiele z ofert dobrze wygląda tylko na zdjęciach, a srebrzanka zamiast chromu i pękająca szpachla na lakierze szybko jest wyłapywana przez gości weselnych.