suknie ślubne Warszawa

Ostatnia wizyta: Teraz jest 02 lip 2025, 21:09

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: dobry świadek to podstawa ...
PostNapisane: 26 gru 2010, 13:53 

my tam razem wybieramy, a nie żebym ja świadkową a on świadka czy odwrotnie :)
o pomoc oczywiście zawsze można poprosić, ale właśnie bardziej w wypadku, gdy nie możemy się sklonować żeby kilka rzeczy naraz zrobić ;)
a podziękowania? hmm... ja jak świadkowałam to po dostałam 2 butelki - na weselu nic nie piłam bo później prowadziłam samochód... a dla moich świadków? myślę że jakiś dyplom tak symbolicznie albo właśnie nasze wspólne zdjęcie ze ślubu z podziękowaniem :) no i przy odrobinie szczęścia dostaną płytę z wesela dla siebie :)

Reklama

PostNapisane: 27 gru 2010, 10:09 

"Przy odrobinie szczęścia dostaną płytę z Wesela dla siebie" hehe fajnie to brzmi :) licząc świadków to by nam się minimum 4 kopie przydały :) Ja chyba pomyślę o jakimś fajnym dyplomie właśnie.

PostNapisane: 27 gru 2010, 13:20 

zależy jak z funduszami będziemy stać ;) no a kamerzysta mówił coś o gratisach jeszcze także zobaczymy jak to wyjdzie ;) no i jak się dobrze spiszą oczywiście ;)

PostNapisane: 27 gru 2010, 13:27 

Kurcze jak Wy dużo macie już pozałatwianych rzeczy ja to jeszcze nawet nie przeglądałam ofert kamerzystów a Ty czym kierowałaś sie przy wyborze?

PostNapisane: 27 gru 2010, 16:32 

moja przyjaciółka miała że tak powiem fioła na punkcie oglądania wesel itp a że miałam być świadkową to co wizyta następna płyta z wesela. w ten sposób eliminowałam przy okazji tych co bym nie chciała na swoim ;) kierowałam się oryginalnością - bo są u mnie tacy co kilka lat te same wstawki robią, ten sam początek koniec i w ogóle, tylko młodzi i goście się zmieniali. a później ciocia pokazała mi wesele znajomego i spodobało mi się jego nagranie, wzięłam namiary do niego, pojechaliśmy tam, porozmawialiśmy i jeszcze na tym pierwszym spotkaniu umowę podpisaliśmy :) bardzo kontaktowy, kreatywny i ludzki :)

PostNapisane: 28 gru 2010, 16:33 

magda0307 napisał(a):
zależy jak z funduszami będziemy stać ;) no a kamerzysta mówił coś o gratisach jeszcze także zobaczymy jak to wyjdzie ;) no i jak się dobrze spiszą oczywiście ;)

my w naszym pakiecie mamy dla nas plyte i dwie kopie, potem jesli chcemy wiecej musimy dopłacic chyba 20 zł za kopie, ale sirtwerdzila mz siostra ze sam skopiuje kilka plyt i kupie opakowania,a siostra ma taka drukarke gdzie mozna drukowac te obrazki na płyty wiec napewno wyjdzie nam taniej,a my chce my wiecej kopii bo dla rodzicow,dla świadkow,dla chrzestnych i dla dziadkow.

PostNapisane: 28 gru 2010, 17:20 

A to nie jest tak ze te płyty są jakoś zabezpieczone przed kopiowaniem? Jeśli nie to faktycznie nie ma co kupować od kamerzysty ale wtedy wszyscy by kopiowali na własną rękę.

PostNapisane: 28 gru 2010, 17:59 

mój kamerzysta powiedział ze żadnych zabezpieczań nie robi bo ma świadomość ze większość gosci chce kopie. Ja wezme od niego napewno 2 dodatkowe kopie ( bo jesli bede kopiowala ze swojej to moge zniszczyc plyte i z takiej nagrywarki moze wyjsc gorsza jakos kopi), ale dla reszty gosci to bede sama zgrywała

PostNapisane: 05 sty 2011, 13:13 

a spotkałyście się kiedyś z odmową bycia świadkiem? tj. ktoś kogoś prosi na świadka, a ten odmawia? co Wy byście zrobiły w takiej sytuacji? i jak myślicie jakie są powody takiego odmawiania?

PostNapisane: 05 sty 2011, 13:59 

może z braku pieniędzy lub ktoś nie lubi takich imprez np moja przyjaciółka mówi że ona to by nie chciała bo ona lubi wesela ale starsza to już odpowiedzialność i każdy patrzy na nią ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1