suknie ślubne Warszawa

Ostatnia wizyta: Teraz jest 02 sie 2025, 04:20

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Jakie obrączki wybrać?
PostNapisane: 03 lip 2011, 21:18 

Ja do obrączki swojej chciałabym jeszcze taką nie wiem jak to nazwać nakładkę? z brylancikami/cyrkoniami, że można ją dołożyć i wygląda jakby taka była cała obrączka :) Bardzo ładnie to wygląda :) Mnie się podoba :)

Reklama

PostNapisane: 27 lip 2011, 14:09 

Witam.Razem z narzeczonym wybraliśmy oryginalne obrączki z białego złota z brylantami 0,14 ct.Byłam bardzo wybredna przy wyborze-w końcu mam ja nosić całe życie! :D Tak wyglądają: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=13794146 Jak Wam się podobają?Ślub tuż tuż...Chociaż wszystko załatwione nie ukrywam zdenerwowania...

PostNapisane: 27 lip 2011, 18:23 

łooo :) zasalaliście :) niesamowite :)))
naprawdę piękna ;))

ale jeszcze luknęłam na tą z serduszkiem :) tamto to dopiero ful wypas.. ale i jaka cena o rany !!! marzenia :)

PostNapisane: 27 lip 2011, 19:47 

no cena to rzeczywiście niczego sobie :D

PostNapisane: 20 gru 2011, 17:22 

My chcemy z białego złota, ale wzoru nie wybraliśmy. Wstępnie przeszliśmy się po kilku jubilerach, dwa wzory spodobały nam się W Aparcie i pewnie na któryś z nich się zdecydujemy.Macie może obrączki z białego złota ? Jak się noszą?

PostNapisane: 25 sty 2012, 10:51 

Witam,
firma, którą reprezentuję planuje wprowadzić na rynek usługę przedstawiciela handlowego, zajmującego się przedstawianiem oferty obrączek ślubnych w domu klienta. Najprościej mówiąc, narzeczeni siedzą sobie na własnej kanapie i przeglądają setki wzorów, które przedstawiciel będzie miał przy sobie. Podpisują umowę z przedstawicielem, mierzą rozmiary i wpłacają zaliczkę w jednym miejscu - u siebie w domu :)
Czy uważacie, że, w dobie zabiegania i nagminnego braku czasu, takie ułatwienie byłoby pomocne? Czy wręcz przeciwnie, wolicie osobiście pochodzić po jubilerach i wybrać obrączki "w terenie"?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za sugestie.

PostNapisane: 19 lut 2012, 10:26 

Wydaje mi się, że takie wizyty domowe mogłyby być pomocne, ale i tak większość osób będzie chciało zapoznać się z innymi ofertami. Mimo to zawsze warto spróbować.
A co do obrączek – my wybraliśmy z mężem połączenie złoto + srebro – sprzedawane są ostatnio dosyć często i naprawdę ładnie to wygląda. Pozatym mogę teraz nosić do tego pierścionki i ze srebra i ze złota – wszystkie pasują.

PostNapisane: 02 mar 2012, 09:23 

Teraz szeroki wybór obrączek jest w internetowych sklepach jubilerskich,np u nas gdzie serdecznie zapraszam. Obrączki to kwestia gustu,jednym podoba się tradycyjne a innym białe złoto. Fajnie byłoby wstawić zdjęcia Waszych obrączek:)

PostNapisane: 01 sie 2012, 11:49 

My jeszcze tez nie mamy wybranych. Kilka wzorów też mi się podoba w Aparcie - zwłaszcza z łączonego złota, ale mój Jarek wolałby całe z żółtego złota. Wasi faceci nosiliby wielobarwną obrączkę? Myślę oczywiście o dwóch kolorach - białe i żółte złoto.Te mi się najbardziej podobają

PostNapisane: 03 wrz 2012, 09:29 

Moja kuzynka ma obrączkę z żółtego złota łączonego z białym, jej mąż też ją nosi i z tego co wiem razem je wybrali.Oni mają to łączenie złota bardzo subtelne, bardzo ładnie wygląda, też kupowali w Aparcie, numeru wzoru nie pamiętam.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1